Det rigtige fodtøj

Det er vigtigt at have det rigtige fodtøj på arbejdspladsen, især hvis man arbejder et sted hvor der er risiko for at komme til skade med fødderne. Det kan for eksempel være lagerarbejde hvor der bliver håndteret store og tunge maskiner, paller, vægte, varer osv. Derfor er det helt essentielt at man bærer det rigtige fodtøj, så man ikke kommer til skade. Fødderne skal man trods alt bruge hele livet, derfor er godt at investere i de rigtige par sikkerhedsstøvler, så ved du at du kan gå på arbejde med en ro i maven. Det kan være svært at finde rundt i hvilket par støvler man skal vælge, men det er helt afhængigt af den type af arbejdsplads du arbejder på, og hvor sikre og komfortable dine sikkerhedsstøvler skal kunne leve op til at være. Du kan klikke ind på https://www.hoffmann-group.com/DK/da/hodk/Arbejdsbeskyttelse/Fodv%C3%A6rn/Sikkerhedsst%C3%B8vle/c/0973. Herinde kan du kigge dig rundt omkring og se om der er nogle der falder i lige præcist din smag.

Hvilken sikkerhed?

Det kan som nævnt være svært at finde de rigtige par sikkerhedsstøvler. Men til en start, kan det være vigtigt at navigere rundt i de forskellige sikkerhedsklasser som gør sig gældende. Niveauerne er givet som: SB, S1, S1P, S2, S3 og S5. S2 og S3 er anbefalet til de fleste typer af arbejdspladser. De er kendetegnet ved at have en skridsikker sål, komfortabel, modstandsdygtig, antistatiske, lukket hælområde, aluminium som beskytter mod tryk og stød. Altså er det en sko der evner mange kvaliteter og kan bruges i de fleste miljøer. Derudover er S5 i den højeste sikkerhedsklasse, som især anbefales hvis man arbejder ind for landbruget eller gas- og olieindustrien.

Både kvinder og mænd

Der findes sikkerhedsstøvler til både kvinder og mænd. Det er bare med at klikke ind og finde den rigtige farve og størrelse, så er du godt på vej!