Hjælp til at indrette dit splinternye hus

Et hus er ikke et hjem, før det er blevet indrettet med møbler og minder, som repræsenterer dem, der bor i huset. Indretningen er imidlertid lettere sagt end gjort, da ovenstående netop kan være årsag til, at man finder det svært at udvælge de møbler, som skal have plads i husets hjerte i mere end et år. For ingen er interesserede i konstant at skulle flytte rundt og om og lede efter sofa. Så læs med her, hvis I har brug for hjælp.

Gode basismøbler inden du smider pyntepuderne

Før I kaster dig ud i pynteafdelingen og køber vaser, puder og malerier for alle pengene, skal I fokusere på de home møbler, der virkelig kommer til at tælle. Sofaen, spisebordet, spisestole og hele køkkenområdet er eksempler på elementer, man nok ikke ønsker at udskifte særlig tit. Når det kommer til valg af møbler, skal man altid tænke praktisk. Har I småbørn til at rende mellem benene? Eller måske en hund, som godt må være i sofaen om fredagen? Så er det med at finde en sofa, der let kan rengøres og som ikke tiltrækker sig hår. Oveni den slags overvejelser kommer så det æstetiske spørgsmål: Hvad passer til jer? Hvad passer til jeres hjem- og hvad vil blive ved med at passe?

Less is more – i hvert fald i begyndelsen

Når det kommer til den yderligere indretning, kan man være tilbøjelig til at ville have det hele på plads med det samme. Hullerne til billederne er nærmest borede, før man når at træde et skridt tilbage og faktisk overveje, om det nu også passer ind her. Derfor er det en god idé at være langsom og overvejende, når man begynder at male blomster på sit lærred. Selvfølgelig kan man altid fjerne en vase igen, men pas på med de mere permanente detaljer.