Ny bolig: Sådan kan du gøre noget ved dit hjems hvide vægge

Efter at være flyttet ind i dit nye hus, har du så også bemærket, at væggene er tomme og hvide at kigge på? Det føles ofte lidt koldt og upersonligt, og derfor er mange ivrige efter at tilføje farver og hygge til væggene i de forskellige rum. Indendørs plantevæg eller tapet er blot to muligheder, du kan læse mere om for at få inspiration.

Billeder, spejle eller vægtekstiler

For at gøre dine rum endnu mere personlige, kan du overveje at hænge billeder, spejle eller vægtekstiler op. Disse kan være små og diskrete, eller du kan gå efter større modeller, hvis du ønsker, at de skal fungere som et fokuspunkt i din indretning. Særligt vægtekstiler kan bringe en smule hygge og varme til dine rum, og de fås i mange flotte farver og dekorative mønstre.

Plantevæg til dit hjem

Indendørs plantevæg til dit hjem fås som specialdesignet løsninger, så uanset om har højt til loftet eller ej, kan de laves, så de passer til dine vægges størrelse. De kan laves i forskellige materialer og nuancer, således at det kan sidestilles med at have et kunstværk hængende i boligen. Plantevægge er ikke kun smukke at se på, men de giver også friskhed og liv til rummet med alt det grønne.

Tapet, maling eller spartling

At hænge tapet op er en tredje mulighed, der giver dig mulighed for at få flere mønstre og farver på dine vægge. Udover en indendørs plantevæg, kan du vælge at tapetsere én enkelt væg. Der er utallige tapetdesigns at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer til din stil og indretning.

Der er også andre måder at udsmykke dine vægge på. Du kan male dem i forskellige farver i hver rum. Alternativt kan du prøve at spartle væggene for at skabe en unik tekstur, der giver et moderne udtryk.