Noget nyt på badeværelset kan gøre underværker

Er du generelt ret begejstret for dit badeværelses indretning og udtryk? Men synes du alligevel, at der er et eller andet, der halter? Rigtig mange har det sådan. Spørgsmålet er bare, om der bliver gjort noget ved det. Her får du inspiration til, hvad du eventuelt kan ændre, så du bliver 100 procent tilfreds med dit badeværelse.

Nye farver i rummet

Det kan være, at du bare trænger til nye farver på dit badeværelse. Det kan du få ved at udskifte badeforhænget, håndklæderne, tandkruset, håndsæbebeholderen og så videre. Hvis du på nuværende tidspunkt har neutrale farver, kan du prøve at skifte til blå, grøn, gul eller en anden farve. Har du derimod farver på badeværelset, kan du prøve at skifte til en neutral farve såsom sort, grå, beige eller lignende.

Udskift dit gamle badeværelsesspejl med et nyt

Er det ikke farverne på badeværelset, der gør dig en smule utilfreds? Så kan du prøve at kigge efter et nyt badeværelsesspejl. Du kan vælge et spejl i en helt anden form end det spejl, du har nu. Det er også værd at tænke over, om spejlet skal have en træramme, eller om der slet ikke skal være nogen ramme. Størrelsen på dit spejl er endnu en ting, som du bør overveje.

Pynt badeværelset med ting og sager 

Føler du, at der er lidt kedeligt på dit badeværelse? Så kan du overveje, om det vil gøre en forskel, hvis du pynter rummet med planter, lanterner, plakater m.m. At stille blot en enkelt plante på badeværelset kan have en stor effekt i forhold til hyggen.