Skal din værktøjskasse opgraderes?

Er din værktøjskasse en smule øde og forladt, og trænger til at blive pifte op med nyt værktøj, kan du med fordel læse med her og blive inspireret. Mange når de bygger et nyt hus, mangler et eller andet værktøj som kan være svær at blive klog på. En af de værktøjer som er rimelig brugbare, er en excentersliber, som er god til mange forskellige ting. Den klarer det meste slibearbejde for dig, og kan såmænd fjerne maling fra overflader, den kan polere, slibe diverse flader, fjerne lak på selv de mest sarte og krumme overflader. Mange bruger eksempelvis sliberen til trapper og gulve, især hvis man har et gammelt trægulv, som har brug for en kærlig hånd. På den måde får man også diverse splinter og revner fjernet fra gulvet, og bum: så har man altså et nærmest splinternyt gulve! Klik her for at læse mere om excentersliber, og det kan være at den bliver dit næste to-go værktøj i fremtiden når ting skal slibes i hjemmet.

Flere fordele

Excentersliberen huser på mange fordele, som kan være værd at huske. Sliberen kan slibe selv de mest ru overflader til at være glatte. Den er nem at håndtere og det går hurtigt og er meget effektivt at bruge den. Derudover gør sliberens bevægelsesmønster at der ikke efterlades slibespor efterfølgende, hvilket er en god fordel at tage højde for, hvis du overvejer en excentersliber til værktøjskassen. Den kommer i forskellige former både med en rund sål, men kan også fås med en trekantssål. Den trekantede sål er særdeles god til at komme ind i selv de mindste og skæve hjørner i et rum.

Stil krav

Det er vigtigt at sliberen har et godt greb som er skridsikkert når den bruges. Derudover er det en fordel at købe efter den størrelse du skal bruge alt efter hvad excentersliberens opgave omfatter.