Byg et mere miljøvenligt hus med en varmepumpe

Når du bygger nyt hus, er det en oplagt mulighed for at gøre boligen så miljøvenlig og økonomisk som muligt. NovaSolar leverer, monterer og servicerer varmepumper i hele landet, så hvis du overvejer at investere i bæredygtig opvarmning, bør du kigge på https://www.novasolar.dk/5-varmepumper.

Vælg den rigtige varmepumpe med NovaSolar

Når du skal vælge en varmepumpe til dit nye hus, er det vigtigt at overveje boligens størrelse og varmebehov, samt hvilken type varmepumpe der er brug for. NovaSolar tilbyder gratis energirådgivning og hjælp til at vælge den rigtige størrelse og type varmepumpe til dit nye hus. Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige varmepumper fra anerkendte producenter, som alle er kvalitetstestet og energieffektive, så der er også en, som passer til dine behov.

Bliv uafhængig af fossile brændstoffer med en varmepumpe

Varmepumper er en populær opvarmningsløsning til boliger i dag. De udnytter energi fra omgivelserne og omdanner den til varme, hvilket er både energieffektivt og miljøvenligt. Varmepumpen bruger energien fra luften og er dermed ikke afhængig af fossile brændstoffer som olie og gas. En varmepumpe kan derfor være et godt valg, hvis du ønsker at reducere din CO2-udledning og gøre din bolig mere energieffektiv.

Varmepumper er også en økonomisk fordelagtig løsning. Selvom prisen på selve varmepumpen og installationen kan være højere end traditionelle opvarmningsløsninger, så er det en fornuftig investering på længere sigt. En varmepumpe kan nemlig give store besparelser på varmeregningen.

Hvordan virker en varmepumpe?

Luft-til-vand varmepumper fungerer ved at tage varmen fra udeluften og omdanne den til varmt vand, som kan bruges til til både opvarmning af boligen og til at producere varmt brugsvand i huset. Dette sker ved hjælp af en kompressor og en varmeveksler, som henter energien fra luften og overfører den til vandet. Luft-til-luft varmepumper kan også bruges til at køle hjemmet om sommeren, hvilket gør dem alsidige og ideelle til at øge komforten året rundt.