Lær reglerne for pallereoler at kende

Hvis du har en virksomhed med et lager, kan det være, at du har pallereoler. Pallereoler er yderst brugbare på et lager, og de kommer med en række fordele. Dog er det vigtigt, at du kender til reglerne, når det kommer til pallereoler. Uanset om du allerede har pallereoler, eller om du skal i gang med at indrette dit lager med en pallereol eller to, bør du læse med videre her.

Læs reglerne godt og grundigt

Det er altid en god idé at have helt styr på alle reglerne, når der er tale om pallereoler. Det anbefales, at du læser dem alle sammen nøje. Men hvor finder du dem så henne? Du finder alle reglerne om pallereoler i love og bekendtgørelser om arbejdsmiljø. Herunder kan du ydermere finde et par af reglerne inden for dette område:

  • Fastgør altid dine pallereoler på den korrekte måde

En vigtig regel er, at du altid skal huske at fastgøre dine pallereoler på den korrekte måde. Rent faktisk skal pallereoler fastgøres i gulvet ved brug af ankerbolte. Hvis pallereolerne skal være enkeltstående, så skal du sørge for, at selve reolbenene er boltet helt fast i gulvet.

Skal dine pallereoler derimod stå med ryggen mod hinanden, skal du sørge for, at de ben på reolerne, der er bagerst, er boltet sammen. De forreste reolben skal fastgøres ved brug af ankerbolte.

  • Tjek regelmæssigt dine pallereoler

En anden ting, som du skal sørge for, er at tjekke dine pallereoler regelmæssigt. Du skal altså undersøge, om pallereolerne er defekte, om der er noget galt med dem og så videre. Er der noget galt med en reol, skal du fikse den eller skifte den ud.