Få et mere luksuriøst badeværelse i dit nybygget hus

Luksus i nye badeværelse

Når man bygger nyt hus og dermed også nyt badeværelse, må gerne være et rum, hvor man kan få en følelse af luksus og velvære. Badeværelset er trods alt rummet hvor man både starter og afslutter dagen. Desuden kan det være en stor fordel for ens mentale og fysiske velbefindende, at have et rum hvor man kan puste ud og slappe af i sit eget selskab. Læs med her, for at se hvordan du kan gøre dit badeværelse mere luksuriøst.

Luksuriøse og simple detaljer

Hold badeværelset i simple, smukke farver og detaljer, og lad nogle få detaljer fungere som blikfang. Rolige farver og materialer skaber ro for synet og sjælen, og på den måde virker rummet hverken rodet eller bart, men simpelt og luksuriøst. Investér i luksuriøse og bløde håndklæder og badekåber i materialer som blød bomuld eller frotté, så du kan nyde en luksuriøs badeoplevelse fra top til tå.

Luksus for dine sanser og din krop

Der findes forskellige dufte til badeværelset, som udover at forfriske luften også kan skabe en rolig stemning på badeværelset. I de fleste boligforretninger kan man både købe små flasker med duftolie, eller lys med duft. Disse kan hjælpe til at gøre atmosfæren på badeværelset endnu bedre.

Planter

Udover dufte til badeværelset, kan planter og blomster også gøre underværker for oplevelsen af luksus. Frodige, grønne planter og farverige og friske blomster klæder ethvert rum, og de hjælper til at gøre badeværelset til en afslappende og behagelig oase i hjemmet.

Spejlets mange muligheder

Spejle kan også være en fin måde at tilføje et dekorativt element til et badeværelse. Der findes mange forskellige typer af spejle, så man kan vælge et design, der passer til den øvrige indretning i rummet. Spejle kan også bidrage til at øge lyset i et badeværelse, da de reflekterer lyset fra væglamper eller loftslamper. Dette kan være især nyttigt i rum, hvor der ikke er så meget naturligt lys. Spejle kan også bidrage til at skabe en illusion om et større rum, da de reflekterer det omgivende rum. Dette kan være nyttigt i mindre badeværelser, hvor man vil give indtrykket af et større rum

Gør brusebadet mere luksuriøst

De fleste går i bad en gang om dagen, og derfor må badet gerne være et behageligt sted, hvor man både kan starte dagen med fornyet energi og falde til ro igen om aftenen. Små ændringer i badet kan gøre underværker for kvaliteten, og det vil gøre dine daglige badeture endnu bedre. En ny bruser med flere indstillinger for vandtryk og temperatur, nye klinker i et smukt mønster eller et designafløb i brusenichen er simple måder at få badet til at blive mere luksuriøst.

Gør brug af lys

Det er vigtigt at have god belysning i et badeværelse, så du kan se, hvad du laver, når du gør dig klar om morgenen. Du kan overveje at bruge væglamper, loftslamper eller spotlights for at få god belysning. Hvis du ønsker at skabe mere hygge på badeværelset, kan du også have et par stearinlys til at stå fremme i en flot lysestage.

Væk med rodet

En simpel måde at få badeværelset til at virke mere luksuriøst er ved at holde det frit fra rod. Det er nogle gange lettere sagt end gjort, for mange har både vasketøj, toiletartikler og rengøringsartikler på badeværelset. Derfor er det vigtigt at have god opbevaringsplads på badeværelset, så det er lettere at holde ryddeligt og organiseret. Invester derfor i smukke skabe, hylder og kurve til opbevaring, så rodet kan gemmes væk. For nemmere rengøring bør du desuden investere i materialer, der er glatte og vandtætte. Det er lettere at holde rent, og dermed er det lettere at beholde den behagelige stemning i rummet.