Gør flytningen nemmere, når du selv bygger nyt hus

Byggeriet af et nyt hus er en større og ofte krævende proces. Det er naturligvis en proces, som vil være forbundet med en masse glæde og spænding. Men samtidig er der også så mange praktiske forpligtelser, at man, mens det står på, nemt kan føle sig overvældet. Og mens man føler sig optaget af alle de opgaver, der følger med byggeriet, er det nemt at glemme, at der også på den anden ende vil være en flytning at tage sig af.

Husk at melde flytning i tide

Det er forskelligt, hvornår man vælger at flytte ind i et nybyggeri. Nogle flytter ind undervejs og har i praksis to adresser. Andre flytter først ind, når alt er helt færdigt. Men selvom overgangen kan være glidende, skal du huske at melde flytning i tide.

Hvor skal man melde flytning, når man flytter i hus? Det er måske et spørgsmål, du er nødt til at stille, fordi processen kan være lidt anderledes. Du skal faktisk gøre det på helt almindelig vis. Husk, at du har 5 dage til det, efter du er flyttet ind. Du kan dog gøre det op til 4 uger forinden.

Let byrden med diverse hjælpemidler

Det kan være meget at skulle holde overblikket over både et byggeri og en flytning. Du kan dog hjælpe dig selv ved at bruge diverse hjælpemidler til flytningen. Så vil denne del altså ikke virke helt så uoverskuelig.

Der findes eksempelvis flere digitale hjælpemidler, som for eksempel gomule tilbyder. Her kan du altså finde al den information, du skal bruge, og så kan du også få praktisk hjælp. Således kan du altså bruge hjemmeside til blandt andet:

  • Flyttetips

  • Flyttemelding

  • Flytteredskaber

På den måde skal du ikke selv opsøge al viden og alle hjælpemidler. I stedet kan du blot benytte alt det, du finder på en og samme sige hos gomule.