Har du brug for container opbevaring? Læs mere her

Nogle gange har man brug for at få opbevaret sine ting for en stund. Det kan ofte være pga. flytning og renovering, hvor man mangler et sted at opbevare sine ting i en kortere eller længere periode. Her kan man med fordel benytte sig af container opbevaring, så man ikke står uden hjem til ens ejendele.

Hvorfor bruge container opbevaring?

Container opbevaring er en rigtig smart måde at få opbevaret dine ting på, hvis du f.eks. står midt i en flytning, en større renovering eller er i gang med at bygge et nyt hus. Hvis du renoverer, er der ofte meget beskidt i huset, og der er ofte heller ikke plads til at have alle tingene til at stå. Hvis du er i gang med at bygge nyt hus, og midlertidigt bor i en mindre lejlighed, kan det også være svært og uoverskueligt at finde plads til alle dine ejendele. Med container opbevaring kan du derfor nemt og sikkert få opbevaret dine ting i en container, uanset om det er i en kortere eller længere periode. Du kan altid tilgå dine ting eller opsige opbevaringsperioden, når du er klar til at flytte helt ind i dit nye hjem.

Hvad er fordelene?

Fordelene ved container opbevaring er som sagt et 100% sikkert sted at få opbevaret dine ting. Der er meget høje standarder ift. sikkerhed i bygningerne, som containerne bliver opbevaret i, og der er både overvågningssystem og gode sikkerhedsforanstaltninger, så du kan have ro i maven. Dette sikrer tyveri, ubudne gæster, skader, fugt og støv på dine ejendele. Der er tre forskellige størrelser af containere, så du nemt kan finde den størrelse, der passer dig. Her kan du vælge mellem 6, 32 og 42 kubikmeter – så der både er plads til mindre opbevaring såsom tøj, bøger og brugskunst men også større ting såsom møbler, elektronik mm.