Tips og tricks til belysningen i huset

Der er mange måder, hvorpå du kan indrette dit hus på en hjemlig og hyggelig måde. Indretning handler om at få dit personlige udtryk frem i dit hus og skabe et hjem, som du føler dig tryg i. Indretning kan gøres på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis benytte dig af pyntegenstande, male væggene, lægge nyt gulv eller noget helt fjerde.

Et element i indretningen som nogle overser er selve belysningen. Belysningen har faktisk enormt stor indflydelse på den samlede atmosfære i et rum. Især i vinterhalvåret hvor der er mørkt en stor del af tiden. Her kan belysningen være forskellen på om et rum opleves koldt og kynisk eller varmt og indbydende. I de følgende to afsnit af denne artikel får du derfor et par tips og tricks til, hvordan du kan skabe en bedre belysning i dit hjem.

Benyt dig af LED indbygningsspot

LED indbygningsspot er først og fremmest smarte, fordi de er enormt energibesparende. Derudover er indbygnings spot eller led spot også en måde, hvor du kan skabe en varm og hyggelig stemning på en simpel og moderne måde. Du kan eksempelvis få spots til loft. På den måde behøver du ikke, at skulle have en stor lampe hængende eller en gulvlampe, der optager gulvplads, hvis du bor lidt småt. Det er altså både pladsbesparende, strømbesparende og moderne med LED spots.

Den rigtige farvenuance

Farvenuancen er afgørende for, hvorvidt lyset føles koldt eller varmt. Gå derfor gerne efter en farve, hvor lyset er mere gult end blåt. Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at du skal gå med dét, som du har det bedst med. Når du indretter dit hjem, skal du ikke tage valg ud fra, hvad andre vil synes. Det er dit hjem, og derfor er det også din mening og din beslutning, der er den vigtigste.