Overvejer du en jagtrejse til udlandet? Vi guider dig til de bedste steder

Er du jæger? Så føler du måske, at du bor i det forkerte land. For selvom der er et rigt dansk dyreliv herhjemme, er der ikke den store diversitet i listen af dyr, som du kan jage. Hvis du er en jager med et par års erfaring, kunne du måske godt tænke dig noget andet en rådyr, harer eller fasaner. Eller måske savner du bare en udfordring og at udforske smuk natur udenfor landets grænser. I denne oversigt guider vi dig til tre forskellige jagtdestinationer – både tæt på og langt væk.

Sverige

Sverige er langt større, tyndere befolket og mere bevokset end Danmark. Det betyder, at der stadig lever meget store dyr, som ikke rigtig kan finde plads i naturen i Danmark. Du kan altså kaste dig ud i noget nyt og meget spændende med en tur til Sveriges skove. Sverige er stedet, hvis du gerne vil på vildsvinejagt eller måske endda prøve at se, om du ikke kunne nedlægge en elg. Afhængigt af årstiden kan der være koldt, så Se udvalget af jagttøj her.

Tyskland

Tyskland er – ligesom Sverige – et stort land og har derfor plads til at have et rigt dyreliv. Tyskland er den perfekte destination, hvis du gerne vil på bukkejagt, da der lever mange forskellige arter i vidt forskellige miljøer. Derudover er Tyskland jo lige syd for grænsen og det er derfor let, hurtigt og billigt at rejse dertil.

Sydafrika

Sydafrika er det eksotiske valg for dig, som har set det meste og gerne vil blæses bagover af unikke jagtmuligheder i fantastiske naturrammer. Du kan se og jage store, eksotiske dyr, som du måske aldrig har hørt om. Og hvis du er typen, der godt kan lide at udstoppe og udstille dine trofæer, er et dyr nedlagt på den afrikanske savanne oplagt.