Til dig, der skal bygge på hus og have – denne type grus skal du kende til!

Når man skal bygge et nyt hus, så er der mange ting, man skal tænke over. Hvilke materialer skal jeg bruge? Skal jeg male? Skal huset helt renoveres? eller skal jeg have en indkørsel og gangsti i haven? Der er mange spørgsmål som melder sig – her er bare et udpluk af dem.

Få den rigtige indkørsel

En indkørsel er vigtig for dig, der bygger nyt hus, men også vigtig hvis du ikke gør. En indkørsel er den som dine gæster først møder, når de skal besøge dig. Derfor er det en god idé at gøre den så fin som mulig, når du skal byde dine gæster velkommen. Men hvordan gør man lige det, tænker du. Ved brug af den rette grus kan du få en stabil indkørsel som også din bil vil nyde. Når du skal bygge din indkørsel, er det også vigtigt at du får lagt grus, der er godt til vind og vejr. På den måde sikrer du, at du og din bil ikke kommer til at havne i en kæmpe oversvømmet mudderpøl.

Nyd en sommeraften på din nye terrasse

Forestil dig en rolig sommeraften med et gals iskoldt rosé eller en kølig sodavand. Lækkert, ikke? Men for at du kan nyde dig iskolde glas rosé eller din kølige sodavand, så skal du lige have bygget terrassen først. Der er mange muligheder, når det kommer til at lægge en ny terrasse. Nogle mennesker kan lide træ, mens andre er til fliser. Hvis du er mest til fliser, så skal du før fliserne lægges have en god mængde stabil grus under. Godt, stabilt grus er nemlig godt til at holde fast på fliserne uanset vind og vejr. Fliser kan holde til meget og skal ofte ikke have lige så meget pleje, som træ skal. Fliser giver ikke splinter, så du kan trygt lade dine børn, børnebørn, nevøer og niecer lege frit, mens du holder gang i grillen. Her er der ingen grund til bekymringer om lange splinter i hænder og fødder, som er umulige at få ud.

Hyggelig gangstier i haven

Hvis du er ude på at “peppe” din have lidt op, men ikke helt ved, hvad den skal peppes op med – hvad så med hyggelige gangstier? En gangsti i din have omgivet af flotte planter og blomster, med lyskæder i mange farver og gode snakke med venner og familie. En gangsti lavet på stabilt grus er den rigtige løsning for dig, som er blevet forelsket i gangstier. En gangsti i stabilt grus gør, at gruset bliver liggende, men det kan. også lægges som underlag for fine fliser. Hvis du vil gøre din gangsti rigtig flot, vil fliser lavet af mosaiksten være perfekte. Stenene giver et fint sydlandsk look, som du med garanti vil elske på dejlige og flotte sommeraftner.